ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ LIFESTYLE
2 Φεβρουαρίου, 2018

Άμα φίλοι μου έχετε αποφασίσει για τη μεγάλη στιγμή, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας μερικά πράγματα για να οργανώσετε τον γάμο σας όσο καλύτερα μπορείτε. Πριν κάνετε οτιδήποτε θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις 7 παρακάτω συμβουλές.
1. επιλέξτε νωρίς την εκκλησία
Επιλέγετε την εκκλησία που θα τελεστεί το μυστήριο του γάμου σας όσο πιο νωρίς μπορείτε. Η καλύτερη ώρα είναι γύρω στις 19.00 με 20.00. Έτσι αν ακολουθήσει δεξίωση να μπορέσει ο κόσμος να πάει με την ησυχία του στον χώρο της δεξίωσης να πιει το ποτό του, και να χαρεί όλες τις ετοιμασίες που έχετε κάνει.
2. η εκκλησία με το χώρο δεξίωσης πρέπει να είναι κοντά
Αν επιλέξετε να κάνετε δεξίωση είναι προτιμότερο η εκκλησία και ο χώρος δεξίωσης να βρίσκονται κοντά. Είναι αρκετά κουραστικό για τον κόσμο να διανύει αποστάσεις αρκετά μακρινές ιδίως σε μέρες που έχει κίνηση.
3. καλύτερα σε εσωτερική αίθουσα
Είναι πολύ σημαντικό αν επιλέξετε να κάνετε δεξίωση στον γάμο σας, να κοιτάξετε να υπάρχει εσωτερική αίθουσα. Ακόμα και μέσα στον Ιούλιο μπορεί να πιάσει μία ξαφνική βροχή και να καταστραφούν όλα. Οι χρεώσεις για τέντες είναι αρκετά υψηλές, και σίγουρα δεν καλύπτουν όλα όσα θα θέλαμε.
4. διακοσμήστε σωστά τους χώρους
Η επιλογή της διακόσμησης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Μπορείτε να διακοσμήσετε »μικρές γωνίτσες». Οι λαμπάδες στην εκκλησία είναι η βασική διακόσμηση. Μπορείτε να στολίσετε πολύ όμορφα το τραπέζι που θα δοθούν οι μπομπονιέρες. Φαναράκια δεξιά και αριστερά και ωραία υφάσματα που θα στρώσετε επάνω στο τραπέζι θα συμπληρώσουν την διακόσμηση.
5. στολίστε τον χώρο της δεξίωσης
Ο χώρος της δεξίωσης σίγουρα γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστός αν στολιστεί. Αυτό που φαίνεται πιο πολύ το βράδυ είναι τα κεράκια. Το τραπέζι ευχών και το νυφικό τραπέζι είναι τα δύο τραπέζια που είναι όσο το δυνατόν καλύτερα στολισμένα. Από τραπέζι ευχών περνάει σχεδόν όλος ο κόσμος, και το νυφικό τραπέζι είναι το »τιμώμενο»εκείνη την ημέρα.
6. καθίστε σωστά τους καλεσμένους σας
Πολύ σημαντικό είναι να προσέξετε που θα καθίσουν οι καλεσμένοι σας. Δεν είναι και τόσο εύκολο. Υπάρχουν παιδιά, νέοι, θείοι, και όλοι θέλουν να περάσουν καλά με τους δικούς τους ανθρώπους. Όμως υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να είναι »παρεξηγημένοι» μεταξύ τους. Πάντα σε κάθε γάμο το »ποιος θα καθίσει με ποιόν» είναι ένα μεγάλο θέμα.
7. επιλέξτε το κατάλληλο νυφικό
Η επιλογή του νυφικού είναι η αρχή του γάμου. Μπορείτε να αρχίσετε να κοιτάτε για το νυφικό σας μέχρι και 6 -8 μήνες νωρίτερα. Από αυτό θα καθοριστεί και το ύφος του γάμου σας.