7 συμβουλές για ένα τέλειο γάμο
2 Φεβρουαρίου, 2018
Διακόσμηση βάπτισης και γάμων LIFESTYLE
2 Φεβρουαρίου, 2018

Διακοσμήσεις γάμων και βάπτισης

Δεν θέλω να το παινευτώ ότι είμαι η σούπερ διακοσμήτρια και ότι έχω το μικρόβιο της διακόσμησης και της καλαισθησίας μέσα μου, αλλά το περιοδικό Lifestyle με έχει προτιμήσει πάρα πολλές φορές για να διακοσμήσω τους χώρους φωτογράφησης για τις προτάσεις γάμων και προτάσεις βάπτισης.

Η διακόσμηση γάμων δεν θέλει κόπο γιατί ένα έμπειρο μάτι μπορεί να μετατρέψει τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα σε αριστουργήματα και να επιτύχει εκπληκτικούς συνδυασμούς διακόσμησης.

Μπορείτε σήμερα να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μου και το ηλεκτρονικό μου κατάστημα, ή να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σχεδιάσουμε μαζί το γάμο ή την εκδήλωση των ονείρων σας.

χιλιάδες ιδέες διακόσμησης που ταιριάζουν στο γάμο σας
Μπορείτε να δείτε ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει το απέριττο design από τις τελευταίες προτάσεις διακόσμησης και στολισμού γάμων κορυφαίων ιστοσελίδων και σχεδιαστών του εξωτερικού και του διεθνούς jet set.

LIFESTYLE DIAKOSMISI GAMOS LIFESTYLE DIAKOSMISI GAMOS LIFESTYLE DIAKOSMISI GAMOS LIFESTYLE DIAKOSMISI GAMOS LIFESTYLE DIAKOSMISI GAMOS LIFESTYLE DIAKOSMISI GAMOS

 

Είτε πρόκειται για μια απλή κοινωνική εκδήλωση που θέλετε να πρωτοτυπήσετε ή να κάνετε κάτι μοναδικό, καινοτόμο και ξεχωριστό που ταιριάζει στον χαρακτήρα σας, πάντα θα μπορέσετε να βρείτε ιδέες και συνδυασμούς στο eshop μου ή στο portfolio για να δείτε δουλειές μου.

Πάρα πολλοί γνωστοί και διάσημοι Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί έχουν φωτογραφηθεί για το περιοδικό lifestyle αλλά και για άλλα περιοδικά έχοντας ως φόντο τις δικές μου στιλιστικές προτάσεις για τη διακόσμηση του χώρου με αντικείμενα και με δώρα.

Τα αποτελέσματα όπως βλέπετε ήτανε εκπληκτικά και φυσικά διαχρονικά που θα μείνουν ως γλυκιά ανάμνηση πολλά χρόνια μετά χωρίς να μοιάζουν ντεμοντέ.

Καλύτερα θα ήτανε βέβαια να κάνετε μια επίσκεψη στο χώρο μου όπου θα μπορέσουμε να γνωριστούμε από κοντά και να σχεδιάσουμε μαζί τη διακόσμηση της εκδήλωσης σας με βάση το γούστο σας και τον προϋπολογισμό σας.

Ο ποιοτικός στολισμός δεν είναι πάντα θέμα τιμής αλλά θέμα αισθητικής.

Θα χαρώ πολύ να τα πούμε είτε τηλεφωνικά είτε, στο κατάστημα μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!