ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ LIFESTYLE
2 Φεβρουαρίου, 2018

Άμα είστε έτοιμοι να οργανώσετε την πρώτη σας βάπτιση, τότε θα πρέπει πριν κάνετε οτιδήποτε να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο.

1. επιλέγετε την εκκλησία της βάπτισης όσο πιο νωρίς μπορείτε
Η καλύτερη ώρα είναι γύρω στις 12.00. Είναι η καλύτερη ώρα, ώστε να ακολουθήσει μετά ένα γιορταστικό γεύμα έστω και για λίγους καλεσμένους.
2. είναι πολύ σημαντική η επιλογή της εκκλησίας
Ένα ξωκλήσι είναι πάρα πολύ όμορφο και ρομαντικό, αλλά ο καιρός είναι πάντα απρόβλεπτος. Μία εκκλησία που έχει ένα αρκετά ικανοποιητικό εσωτερικό χώρο, είναι πάντα προτιμότερη.
3. φροντίστε για τον χώρο συνεστίασης
Εάν έχουμε σκοπό να κάνουμε ένα κέρασμα έξω από την εκκλησία, προσέχουμε να υπάρχει κάποιος χώρος με ίσκιο. Από προσωπική πείρα θα ήθελα να σας πω πως ο κόσμος κουράζετε εύκολα με τον πολύ ήλιο και τα γλυκά η τα αναψυκτικά κυριολεκτικά…»λιώνουν».
4. βγάλτε έγκαιρα φωτογραφίες βάπτισης
Θα σας το πει και ο φωτογράφος σας, βέβαια, αλλά πρέπει να ξέρετε πως οι καλύτερες φωτογραφίες βγαίνουν στην αρχή όταν το μωράκι είναι ήρεμο. Επομένως η προσέλευση στην εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα είναι αναγκαία.
5. ετοιμάστε τη τσαντούλα του μωρού
Απαραίτητο »αξεσουάρ» σε μία βάπτιση είναι η τσαντούλα του μωρού σας. Εκεί μέσα θα βάλετε όλα τα απαραίτητα που μπορείτε να χρειαστείτε εκείνη την ώρα. Τις πάνες του, τα μωρομάντηλα, κάποια έξτρα πετσετούλα, την πιπίλα του, το αγαπημένο του παιχνιδάκι.
6. προσέξτε την διακόσμηση της βάπτισης
Η διακόσμηση είναι πολύ σημαντική για μία βάπτιση. Θα φροντίσετε να είναι όλα ομοιόμορφα. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιο θέμα. Από το προσκλητήριο όμως μέχρι την μπομπονιέρα, θα κινηθείτε σε συγκεκριμένες αποχρώσεις. Ακόμα και στα βαπτιστικά.
7. ορίστε υπεύθυνο βάπτισης
Εάν αποφασίσετε να διακοσμήσετε μόνοι σας την βάπτιση, θα φροντίσετε να υπάρχει ένα άτομο εκείνη την ημέρα που θα ξέρει ακριβώς τι θα κάνει, που θα βάλει το κάθε τι. Εσείς την ημέρα της βάπτισης το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να είσαστε ήρεμοι να ετοιμαστείτε και να χαρείτε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα!